Μηνάς Αρτόπουλος - Δημήτρης Μανιατάκος

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Από αύριο και πάλι ανοίγει ο δρόμος στα Λαγκάδια

Εκτός απροόπτου, τη Μ. Πέμπτη το μεσημέρι θα δοθεί στην κυκλοφορία (με μονοδρόμηση), τμήμα του δρόμου στο 67ο χλμ. της ΕΟ Τρίπολης-Πύργου (1 χλμ. μετά τα Λαγκάδια προς Πύργο), που ήταν κλειστό από τη Μ. Δευτέρα λόγω κατολίσθησης, όπως δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης ο δήμαρχος Λαγκαδίων κ. Στάθης Κούλης.
Αυτό εκτίμησε επιστημονικό κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών, με επικεφαλής το Γεωτεχνικό-Μηχανικό κ. Καββαδά, που επισκέφθηκε χθες την περιοχή, όπου έχει στηθεί μεγάλο εργοτάξιο και γίνονται, με πυρετώδεις ρυθμούς, εργασίες αποκατάστασης έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι εκδρομείς του Πάσχα. Ήδη η τροχαία έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ενημέρωση των οδηγών. Μετά το Πάσχα ο δρόμος θα ξανακλείσει, ώστε να αποκατασταθεί στο σύνολό του.
Ακούστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Λαγκαδίων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Διάλογος Κούρου - Ταλούμη για την Πλατεία Αρεως

Αμέσως, μετά την συνέντευξη του Γ. Λαγού, τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο αρμοδίος Αντιδήμαρχος Τρίπολης Ηλίας Κούρος ο οποίος θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για τα όσα ακούστηκαν. Τόνισε ότι τίποτα δεν έγινε λάθος ή παράτυπα στην υπογραφή της γεωτεχνικής μελέτης και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει ούτε πρόκειται να κάνει καμία παρέμβαση στο έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δημου Τρίπολης.
Λίγο αργότερα, παρενέβη συζ συζήτηση και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κώστας Ταλούμης ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι δεν είναι απαραίτητη η γεωτεχνική μελέτη και ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ψηφίσει πανοπροίκια για τον εργολάβο.
Ακούστε εδώ: Download ΚΟΥΡΟΣ - ΤΑΛΟΥΜΗΣ 19-03-10.mp3 for free on uploading.com

Για "εργολαβική εξυπηρέτηση" μίλησε σήμερα ο πρώην Αντιδήμαρχος Γ. Λαγός

Ο πρώην Αντιδήμαρχος της τρίπολης Γιώργος Λαγός (ένας εξ αυτών που δεν ψήφισαν την τελευταία εισήγηση για την Πλατεία Άρεως στο Δημοτικό Συμβούλιο) μίλησε σήμερα το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία. Αιτιολόγησε την ψήφο του και εξήγησε κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα ψηφίσει την εφαρμογή της εδαφοτεχνικής μελέτης.
Ακούστε εδώ: Download ΛΑΓΟΣ 19-03-10.mp3 for free on uploading.com

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Δημόσια αντιπαράθεση Δημοσθένη - Κούρου για την Πλατεία Άρεως

Το έργο ανάπλασης στην Πλατεία Άρεως κυριάρχησε στην δημόσια αντιπαράθεση που είχαν ο πρώην Δήμαρχος της Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Κούρος σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.
Ακούστε το διάλογο, εδώ: Download sotiropoulos kai kouros 18-3-10.mp3 for free on uploading.com

Γ. Παπασταματάκης για την Πλατεία Άρεως: "Στα σωστά πράγματα, δεν θα είμαι αρνητικός"

Ο ένας από τους τρεις Αντιδημάρχους που ψήφισαν αρνητικά στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις αλλαγές στη μελέτη της Πλατείας Άρεως, ο Γιώργος Παπασταματάκης μίλησε το πρωί στην εκπομπή "Επί της Ουσίας".
Για να ακούσετε τι είπε, πατήστε εδώ: Download papastamatakis 18-3-10.mp3 for free on uploading.com

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Συμφώνησε ο Δημήτρης Ρέππας να γίνει το Ναύπλιο έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου;

Ο πρώην Νομάρχης Αργολίδας κ. Σαραβάκος μίλησε στη Δημοτική Ραφδιοφωνία της Τρίπολης, σήμερα το πρωί, όπου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός...
Ακούστε εδώ:Download ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ 15-03-10.mp3 for free on uploading.com

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Αποκαλύψεις Κοτσιάνη για την Πλατεία Άρεως

Ακούστε εδώ: Download επιτηςουσιαςΚΟΤΣΙΑΝΗΣ 12-3-10.mp3 for free on uploading.com

Ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος μιλά για Πλατεία Άρεως, κυκλοφοριακό και "Πετρινού"

Ο πρώην Δήμαρχος της Τρίπολης κ. Δημοσθένης Σωτηρόπουλος μίλησε σήμερα το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή "Επί της ουσίας". Αναφέρθηκε στα έργα της Πλατείας Άρεως, στην ανάπλαση της Πλατείας Πετρινού, στο Μαλλιαροπούλειο και στις κυκλοφοριακές αλλαγές.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: Download επιτηςουσιαςΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 12-3-10.mp3 for free on uploading.com

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Νέα δημοτική κίνηση στην Τρίπολη - Συνέντευξη Άκη Χουζούρη

Τη δημιουργία νέας δημοτικής κίνησης στην Τρίπολη ανακοίνωσε για πρώτη φορά μέσα από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ο Άκης Χουζούρης.
Για να ακούσετε τι είπε, πατήστε εδώ: Download ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ 11-03-10.mp3 for free on uploading.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Παρέμβαση Κοτσιάνη για την παύση εργασιών στην Πλατεία Άρεως από την Εφορεία Αρχαιοτήτων

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφό της προς το δήμο Τρίπολης, η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων γνωστοποιεί ότι δεν επιτρέπονται πλέον οι εκσκαφικές εργασίες στην πλατεία ’ρεως Τρίπολης, διότι κατά την αυτοψία αρχαιολόγων της Εφορείας διαπιστώθηκε σε ορισμένα σημεία συσσώρευση λίθων και κεραμίδων, καθώς και εφυαλωμένα (επισμαλτωμένα) όστρακα και ζητά από το δήμο να αποστείλει άμεσα Τεχνική Έκθεση και σχέδια του έργου που διενεργείται στο χώρο της πλατείας, προκειμένου η Εφορεία να προβεί στην απαιτούμενη κατά νόμο γνωμοδότηση.
Τη συνέντευξη του Δημάρχου Τρίπολης Αλέξανδρου Κοτσιάνη στην εκπομπή "Επί της ουσίας" το πρωί της Τρίτης (09.03.2010) μπορείτε να την ακούσετε εδώ:
Download ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ 09-03-10.mp3 for free on uploading.com

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Κούρος μιλά για τα έργα στην Πλατεία Άρεως και όχι μόνο..

Στην εκπομπή "Καλημέρα Τρίπολη" και στη δημοσιογράφο Γιώτα Καμπισιούλη φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Κούρος ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για εκείνα που σύντομα θα ξεκινήσουν στην Τρίπολη.
Ακούστε τη συνέντευξη εδώ: Download HLIAS KOUROS 4-3-10.mp3 for free on uploading.com

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Τρίπολης ανακοίνωσε ο Χρ. Λαμπρόπουλος

Τη Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης ακ την εκπομπή "Επί της ουσίας" επέλεξε ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης Χρίστος Λαμπρόπουλος για να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για τις επόμενες δημοτικές. Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Πέμπτης,χωρισμένη σε δύο μέρη.
Στο πρώτο μέρος αναφέρεται σε έργα που γίνονται ή θα γίνουν στην Τρίπολη και στο δεύτερο μέρος μιλά για τα πολιτικά σχέδια.

Download LAMPROPOULOS 1 epitisousias 4-3-10.mp3 for free on uploading.com

Download LAMPROPOULOS 2 epitisousias 4-3-10.mp3 for free on uploading.com

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010