Μηνάς Αρτόπουλος - Δημήτρης Μανιατάκος

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Η συνέντευξη του Γραμματέα ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας στη Δημοτική Ραδιοφωνία

Σήμερα, το πρωί, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Νίκος Τσιβουράκης δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία ότι η χθεσινή επιστολή του Δημήτρη Παυλή «βοηθάει το χώρο του ΠΑΣΟΚ να πάει ενωμένα στις εκλογές» κι ότι «είναι μία κίνηση που ενώνει όλο το χώρο του ΠΑΣΟΚ και σ’ εμάς απομένει πλέον να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια του Δημήτρη Παυλή ώστε να πάμε ενωμένα να έχουμε επιτυχία στο Δήμο της Τρίπολης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ".

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την αποχώρησή του από την πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής του Δήμου Τρίπολης και δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, ανακοίνωσε νωρίτερα, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο σταθμό μας και την εκπομπή ‘’Επί της Ουσίας’’ με το Δημήτρη Μανιατάκο ο πρώην Δήμαρχος της πόλης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Συνεντεύξεις για το μνημόνιο συνεργασίας των δήμων Τεγέας και Πάφου

Ακούστε τι είπαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Επί της ουσίας" της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο, ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας και ο Δήμαρχος Τεγέας Δημήτρης Βόσνος.

Α' ΜΕΡΟΣ


Β' ΜΕΡΟΣ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Η συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στη Δημοτική Ραδιοφωνία!

Στην εκπομπή "Επί της ουσίας" και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσο.

Α' ΜΕΡΟΣ


Β΄ΜΕΡΟΣ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Οι σημερινές συνεντεύξεις για την κάτω αγορά στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΛΜΟΥΚΗ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΦΑΚΗΣ


Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΑΛΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΛΦΑΚΗ


Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Αίτηση ακύρωσης κατέθεσαν στο ΣτΕ ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας και ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, με σκοπό όλες οι περικοπές που έχουν γίνει σε μισθούς και συντάξεις να κηρυχτούν ως αντικείμενες στο Σύνταγμα, στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, στην ΕΣΔΑ και στις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας. Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Κων/νος Μαργέλης τόνισε ότι «θέση του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας είναι ότι τα κοινωνικά δικαιώματα σε μια ευνομούμενη πολιτεία, δεν μπορεί να τίθεται εν αμφιβόλω εξαιτίας ή εξ αφορμής οικονομικών συγκυριών, όσο δυσχερείς κι αν είναι». «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να εξοικονομηθούν χρήματα» πρόσθεσε ο κ. Μαργέλης «από το να περιορίσουν την “περιουσία” των μισθωτών και συνταξιούχων».
Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Μαργέλη.