Μηνάς Αρτόπουλος - Δημήτρης Μανιατάκος

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Τρίπολης Δημήτρης Μπερτζελέτος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑ Αρκαδίας Τάκης Θεοδωρόπουλος στην εκπομπή "Επί της ουσίας"

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας στη Δημοτική Ραδιοφωνία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να αξιολογήσει το πόρισμα που έχει φθάσει από τον Ο.Γ.Α. και αφορά στην υπόθεση με τις παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων.
Το συμβούλιο - με ομόφωνη απόφασή του - όπως εξήγησε σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Γιώργος Παπασταματάκης, δεν παραπέμπει στο πειθαρχικό συμβούλιο του ιατρικού συλλόγου τους γιατρούς που αναφέρονται στο πόρισμα, διότι, όπως είπε, το πόρισμα έχει ελλείψεις και ο Ο.Γ.Α. δεν τους έδωσε τα επιπλέον στοιχεία που το Δ.Σ. του ιατρικού συλλόγου ζήτησε. Κατά συνέπεια περιμένουν την οριστική απόφαση της Δικαιοσύνης.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Έρευνα για παράνομες συνταγογραφήσεις διενήργησε ο ΟΓΑ

Παράνομες συνταγογραφήσεις στις οποίες εμπλέκεται φαρμακείο και ιατροί της περιοχής, ανέδειξε έρευνα που διεξήγαγε κλιμάκιο ελεγκτών του ΟΓΑ, ανέφερε σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης ο διοικητής του Οργανισμού, Παναγιώτης Πέτρουλας .

Για το ίδιο θέμα μίλησε η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Φράγκου και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης.

Ακούστε τις τρεις συνεντεύξεις.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ